Bedrijfsgegevens


Industrieweg 1
4181 CA Waardenburg
T: 0418 540 333
E: info@printbest.nl


GET IN

TOUCH


Bel naar onderstaand nummer of e-mail ons voor meer informatie over onze diensten, producten of het maken van een afspraak.

0418 63 63 63

LET'S TALK!

CONTACT

Onze Visie


Om klanten een goed product te kunnen leveren is meer nodig dan alleen een kwalitatief goed machinepark en de nodige vakkennis. Een doordacht advies, korte levertijden en een op de klant afgestemde communicatie zijn zeker zo belangrijk. Kwaliteit en prijs moeten in de juiste verhouding staan. De “klant is koning” en met het in praktijk brengen van bovenstaande is ons doel de klant “Relatie” te laten worden.
Zo zien
wij dat!

Historie

Sinds 1978 begeeft Printbest BV zich op de zakelijke en particuliere markt in de Grafimedia-branche. Door de uitgave van weekblad Het Carillon kwam de behoefte aan kordate tekstverwerking en geavanceerde opmaaksystemen. Met een grootformaat inkjetprinter is een afdruk van 1mtr.x10mtr. op allerlei materiaal in korte tijd te realiseren. De huidige ontwerp-afdeling met Macintosh en PC’s, de inzet van diverse printers, de drukkerij met een persformaat van 52x72 cm en een eigen afwerkstraat en bezorgdienst zijn de elementen die Printbest een eigentijds en goed geoutilleerd Grafimedia bedrijf maken.

QUICK
QUOTE

Wilt u een prijsindicatie voor een van onze producten? Of wilt u een ontvangen voorstel vergelijken?

ONTVANG EEN OFFERTE